Pui De Loquat
Loquat pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $1.81 pe portie. O porție conține 377 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 74 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de boia de ardei, piper de lămâie, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Placinta De Loquat, Loquat Chutney, și Smoothie De Ceai Cu Gheață Loquat.
Instrucțiuni
Așezați loquats într-o cratiță și amestecați în apă, suc de portocale și zahăr brun până când zahărul s-a dizolvat. Aduceți amestecul la fiert și amestecați ghimbir măcinat, scorțișoară, piper de lămâie și boia afumată. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când loquatele sunt moi și încep să se despartă, aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional viguros pentru a ajuta la descompunerea fructelor. Când sosul este gros, amestecați oțetul și fierbeți încă 3 minute.
Încălziți uleiul de struguri într-o tigaie la foc mediu și prăjiți sânii de pui până se rumenesc și nu mai sunt roz în centru, 5 până la 8 minute pe fiecare parte.
Îndepărtați pieptul de pui și tăiați-l în bucăți de mărimea mușcăturii, reveniți la tigaie și amestecați 1/4 sosul de loquat, răzuind și dizolvând orice bucăți de mâncare rumenite în sos.
Se servește cu sosul de loquat rămas pe lateral.