Pui De Loquat

Pui De Loquat
Loquat pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $1.81 pe portie. O porție conține 377 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 74 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de boia de ardei, piper de lămâie, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Placinta De Loquat, Loquat Chutney, și Smoothie De Ceai Cu Gheață Loquat.

Instrucțiuni

1
Așezați loquats într-o cratiță și amestecați în apă, suc de portocale și zahăr brun până când zahărul s-a dizolvat. Aduceți amestecul la fiert și amestecați ghimbir măcinat, scorțișoară, piper de lămâie și boia afumată. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când loquatele sunt moi și încep să se despartă, aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional viguros pentru a ajuta la descompunerea fructelor. Când sosul este gros, amestecați oțetul și fierbeți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
LoquatLoquat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scoateți din căldură.
3
Încălziți uleiul de struguri într-o tigaie la foc mediu și prăjiți sânii de pui până se rumenesc și nu mai sunt roz în centru, 5 până la 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Îndepărtați pieptul de pui și tăiați-l în bucăți de mărimea mușcăturii, reveniți la tigaie și amestecați 1/4 sosul de loquat, răzuind și dizolvând orice bucăți de mâncare rumenite în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
LoquatLoquat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se servește cu sosul de loquat rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LoquatLoquat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista