Pui De Lemongrass
Puiul de Lemongrass este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 191 calorii. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește asiatic, șalotă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui De Lemongrass, Pui De Lemongrass, și Pui De Lămâie La Grătar.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați lămâia cu șalotele, usturoiul, chile și sosul de pește și pulsați la o pastă grosieră. Așezați pieptul de pui pe o farfurie, cu pielea în jos.
Întindeți pasta pe partea cărnoasă a puiului, acoperiți și dați-o la frigider timp de cel puțin 2 ore. Aduceți puiul la temperatura camerei înainte de a găti.
Preîncălziți cuptorul la 45
Transferați puiul, cu pielea în jos, pe prosoape de hârtie.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă pentru cuptor.
Adăugați puiul, cu pielea în jos, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor pe fund, aproximativ 5 minute.
Transferați tigaia la cuptor și prăjiți puiul timp de 7 minute, sau până când este auriu adânc pe fund. Întoarceți cu grijă puiul, condimentați cu sare și piper și prăjiți-l timp de 5 minute mai mult sau până când este fiert. Puneți pieptul de pui pe un platou sau farfurii și serviți.