Pui de lapte cu fulgi de porumb crocanti
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de zară cu fulgi de porumb crocanți. O porție conține 394 calorii, 22g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper, pulpe de pui, sos tabasco și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Pui de lapte cu fulgi de porumb crocanti, Pui De Lapte Cu Fulgi De Porumb Crocanti, și Pui Crocant Cu Lapte Bătut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați Zara, usturoiul și 2 linguri de sare. Cu un cuțit ascuțit, faceți tăieturi superficiale, lungi de 1 inch, în pui. Frecați generos cu sos Tabasco și adăugați la zară; întoarceți-vă la strat. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Aprinde un grătar.
Scoateți puiul din marinată și grătiți-l la foc moderat, rotind des, până când pielea este rumenită și carbonizată în pete și carnea este gătită, aproximativ 30 de minute.
Într-un vas puțin adânc, aruncați fulgii de porumb cu pătrunjelul și condimentați cu sare și piper.
Ungeți puiul cu untul. Folosind clești, rulați puiul în amestecul de fulgi de porumb.
Se transferă într-un platou și se servește, trecând sosul Tabasco la masă.