Pui De Insulă
Insula de pui este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 416 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de piper, bulion de pui fără sare, stafide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce e bine. Încercați Insula Nemernic De Pui, Pui De Insulă La Grătar, și Pui de insulă și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; adăugați ulei.
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Adăugați pui; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Scoateți puiul din tigaie și lăsați-l deoparte.
Adăugați făină în tigaie; gatiti, amestecand continuu, 20 de secunde.
Adăugați suc de portocale și bulion, deglazând tigaia răzuind particulele care se agață de fund.
Adăugați ananasul și următoarele 6 ingrediente, amestecând bine.
Adăugați pui. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 30 până la 35 de minute sau până când puiul este gata.
Pentru a servi, așezați 1 cană de orez pe fiecare farfurie. Completați fiecare porție cu pui; lingură amestec de ananas uniform peste pui.
Garnisiți cu pene portocalii, dacă doriți.