Pui De Grătar În Stil Carolina

Pui De Grătar În Stil Carolina
Rețeta de pui de grătar în stil Carolina este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 1020 calorii. Pentru $ 7.11 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru de mere, zahăr brun, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carolina Stil Gratar De Pui, Carolina Stil Gratar De Pui, și Grătar De Porc În Stil Carolina pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Bateți muștarul galben, oțetul, zahărul brun, pudra de muștar, sosul fierbinte, sosul Worcestershire, 1/2 linguriță sare și piper după gust într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Muștar GalbenMuștar Galben
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Bateți untul. Condimentați puiul cu sare și piper, apoi aruncați cu aproximativ o treime din sosul de muștar într-un bol mare până când este acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Lăsați să stea la temperatura camerei, 10 minute.
5
Ungeți grătarele de grătar generos cu ulei vegetal. Puneți aproximativ 1/4 cană din sosul de muștar rămas într-un bol mic pentru ungere și rezervați restul pentru topping. Grătați puiul, acoperit, ungând ocazional cu sosul, până când este bine marcat și un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 170 de grade F, 10 până la 12 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Serviți puiul cu sosul de muștar rezervat, roșiile feliate și salata de macaroane, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Decojite Cu Semințe Tăiate (aproximativ 6 Medii)Roșii Decojite Cu Semințe Tăiate (aproximativ 6 Medii)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul poate fi asortat cu vinul Zinfandel și vinul Rosc. Un rostrixt este răcoritor la temperaturi calde și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ai putea încerca este Leese-Fitch Zinfandel. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Leese-Fitch Zinfandel
Leese-Fitch Zinfandel
O epocă superbă pentru culoare și profunzime, Zinfandel 2013 prezintă o nuanță de rubin închis și arome interesante de prune uscate, cookie-uri doodle snicker și plăcintă de mure cu note de scorțișoară și piper alb. Prima înghițitură învăluie palatul cu arome suculente de fructe întunecate și taninuri suple care oferă un finisaj persistent. Înghițiturile ulterioare arată cireșe întunecate, ciocolată bogată de mocha, nucă de cocos prăjită și sâmburi delicioase de rodie.Amestec: 76% Zinfandel, 13% Petite Sirah, 8% Barbera, 2% Syrah, 1% Merlot
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista