Pui De Grătar În Stil Carolina

Pui De Grătar În Stil Carolina
Rețeta de pui de grătar în stil Carolina este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 1020 calorii. Pentru $ 7.11 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru de mere, zahăr brun, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carolina Stil Gratar De Pui, Carolina Stil Gratar De Pui, și Grătar De Porc În Stil Carolina pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Bateți muștarul galben, oțetul, zahărul brun, pudra de muștar, sosul fierbinte, sosul Worcestershire, 1/2 linguriță sare și piper după gust într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Muștar GalbenMuștar Galben
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Bateți untul. Condimentați puiul cu sare și piper, apoi aruncați cu aproximativ o treime din sosul de muștar într-un bol mare până când este acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Lăsați să stea la temperatura camerei, 10 minute.
5
Ungeți grătarele de grătar generos cu ulei vegetal. Puneți aproximativ 1/4 cană din sosul de muștar rămas într-un bol mic pentru ungere și rezervați restul pentru topping. Grătați puiul, acoperit, ungând ocazional cu sosul, până când este bine marcat și un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 170 de grade F, 10 până la 12 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Serviți puiul cu sosul de muștar rezervat, roșiile feliate și salata de macaroane, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul poate fi asortat cu vinul Zinfandel și vinul Rosc. Un rostrixt este răcoritor la temperaturi calde și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ai putea încerca este Leese-Fitch Zinfandel. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Leese-Fitch Zinfandel
Leese-Fitch Zinfandel
O epocă superbă pentru culoare și profunzime, Zinfandel 2013 prezintă o nuanță de rubin închis și arome interesante de prune uscate, cookie-uri doodle snicker și plăcintă de mure cu note de scorțișoară și piper alb. Prima înghițitură învăluie palatul cu arome suculente de fructe întunecate și taninuri suple care oferă un finisaj persistent. Înghițiturile ulterioare arată cireșe întunecate, ciocolată bogată de mocha, nucă de cocos prăjită și sâmburi delicioase de rodie.Amestec: 76% Zinfandel, 13% Petite Sirah, 8% Barbera, 2% Syrah, 1% Merlot
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista