Pui De Grătar În Stil Carolina

Rețeta de pui de grătar în stil Carolina este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 1020 calorii. Pentru $ 7.11 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru de mere, zahăr brun, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carolina Stil Gratar De Pui, Carolina Stil Gratar De Pui, și Grătar De Porc În Stil Carolina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la mediu.
Bateți muștarul galben, oțetul, zahărul brun, pudra de muștar, sosul fierbinte, sosul Worcestershire, 1/2 linguriță sare și piper după gust într-un bol.
Bateți untul. Condimentați puiul cu sare și piper, apoi aruncați cu aproximativ o treime din sosul de muștar într-un bol mare până când este acoperit.
Lăsați să stea la temperatura camerei, 10 minute.
Ungeți grătarele de grătar generos cu ulei vegetal. Puneți aproximativ 1/4 cană din sosul de muștar rămas într-un bol mic pentru ungere și rezervați restul pentru topping. Grătați puiul, acoperit, ungând ocazional cu sosul, până când este bine marcat și un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 170 de grade F, 10 până la 12 minute pe fiecare parte.
Serviți puiul cu sosul de muștar rezervat, roșiile feliate și salata de macaroane, dacă doriți.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz
Grătarul poate fi asortat cu vinul Zinfandel și vinul Rosc. Un rostrixt este răcoritor la temperaturi calde și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ai putea încerca este Leese-Fitch Zinfandel. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![Leese-Fitch Zinfandel]()
Leese-Fitch Zinfandel
O epocă superbă pentru culoare și profunzime, Zinfandel 2013 prezintă o nuanță de rubin închis și arome interesante de prune uscate, cookie-uri doodle snicker și plăcintă de mure cu note de scorțișoară și piper alb. Prima înghițitură învăluie palatul cu arome suculente de fructe întunecate și taninuri suple care oferă un finisaj persistent. Înghițiturile ulterioare arată cireșe întunecate, ciocolată bogată de mocha, nucă de cocos prăjită și sâmburi delicioase de rodie.Amestec: 76% Zinfandel, 13% Petite Sirah, 8% Barbera, 2% Syrah, 1% Merlot