Pui de ghimbir-Susan cu Bok Choy, ceapă și ciuperci

Pui de ghimbir-Susan cu Bok Choy, ceapă și ciuperci
Puiul de ghimbir-Susan cu Bok Choy, ceapă și ciuperci este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 3,61 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 518 calorii. Această rețetă de la Food.com are 3 fani. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ulei de canolan, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Pui de ghimbir-Susan cu Bok Choy și ciuperci, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista