Pui De Ghimbir Fiert

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de ghimbir fiert. Pentru $ 2.36 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 406 calorii, 43G de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 35 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați năsturel, castraveți, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este mare. Încercați Lămâie Ghimbir Pui Fiert În Apă, Pui Fiert Cu Bok Choy În Bulion De Ghimbir, și Ghimbir-soia Poached cod negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-un vas mediu cu suficientă apă pentru a acoperi; adăugați 1 lingură de sare. Aduceți la foc mic la foc mediu și gătiți până când puiul este ferm la atingere, aproximativ 15 minute. Între timp, pregătiți un castron cu apă sărată cu gheață.
Scurgeți puiul și scufundați-vă în apa cu gheață timp de aproximativ 30 de secunde pentru a opri gătitul.
Scurgeți din nou. Încingeți ghimbirul și șalotul într-un bol mic. Se amestecă 3 linguri ulei de arahide, uleiul de susan și 1/4 linguriță fiecare zahăr și sare. Aruncați castravetele și ridichile cu sosul de chili, 3/4 linguriță de sare, restul de 1 lingură de ulei de arahide și restul de 1/4 linguriță de zahăr într-un bol mare.
Adăugați năsturelul și aruncați. Împărțiți salata între farfurii. Se taie puiul și se adaugă în plăci, apoi se acoperă cu amestecul de ghimbir.
Stropiți cu sucul de lămâie.
Fotografie de Antonis Achilleos