Pui De Ghimbir Fiert

Pui De Ghimbir Fiert
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de ghimbir fiert. Pentru $ 2.36 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 406 calorii, 43G de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 35 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați năsturel, castraveți, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este mare. Încercați Lămâie Ghimbir Pui Fiert În Apă, Pui Fiert Cu Bok Choy În Bulion De Ghimbir, și Ghimbir-soia Poached cod negru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într-un vas mediu cu suficientă apă pentru a acoperi; adăugați 1 lingură de sare. Aduceți la foc mic la foc mediu și gătiți până când puiul este ferm la atingere, aproximativ 15 minute. Între timp, pregătiți un castron cu apă sărată cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți puiul și scufundați-vă în apa cu gheață timp de aproximativ 30 de secunde pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Scurgeți din nou. Încingeți ghimbirul și șalotul într-un bol mic. Se amestecă 3 linguri ulei de arahide, uleiul de susan și 1/4 linguriță fiecare zahăr și sare. Aruncați castravetele și ridichile cu sosul de chili, 3/4 linguriță de sare, restul de 1 lingură de ulei de arahide și restul de 1/4 linguriță de zahăr într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Adăugați năsturelul și aruncați. Împărțiți salata între farfurii. Se taie puiul și se adaugă în plăci, apoi se acoperă cu amestecul de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
5
Stropiți cu sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
6
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista