Pui de fermă acoperit cu firimituri

Pui de fermă acoperit cu firimituri
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate la colecția dvs., puiul de ranch acoperit cu crumb ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 3,24 USD per porție, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58 g de proteine, 24 g de grăsimi și un total de 859 de calorii. Această rețetă servește 4. Vă este adusă de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 40 de minute. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, pudră de usturoi, condimente și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 72%, care este solid. Încercați pui cu pesmet, pui la cuptor cu pesmet și pulpe de pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă sosul pentru salată într-un castron puțin adânc. Într-un alt bol puțin adânc, combinați firimiturile de fulgi de porumb, condimentele italiene și pudra de usturoi. Înmuiați puiul în dressing, apoi ungeți-l cu amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Firimituri De Fulgi De PorumbFirimituri De Fulgi De Porumb
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Puneți într-o tavă de copt puțin adâncă unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Coaceți la 400° timp de 30-35 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 170°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate75
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista