Pui De Citrice-Ghimbir
Puiul de citrice-ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 253 calorii, 31g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, jumătăți de piept de pui, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Crock Pot Citrice Ghimbir Pui, Pui prăjit cu citrice și ghimbir, și Pui Prăjit La Cuptor Cu Arahide Cu Sos De Citrice-Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă sucul de portocale, sucul de lămâie, mierea, ghimbirul și 1 linguriță de cimbru într-un castron mediu.
Pulverizați tigaie antiaderentă de 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare.
Presărați amestecul de sare și piper peste pui. Gatiti puiul in tigaie 3 pana la 4 minute, intorcand o data, pana se rumeneste. Se amestecă amestecul de suc de portocale.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și gătiți 8 până la 10 minute sau până când puiul nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți.
Scoateți puiul din tigaie.
Încălziți sosul în tigaie până la fierbere.
Adăugați unt. Gatiti, amestecand continuu, pana cand untul se topeste si sosul se ingroasa usor.
Serviți sosul peste felii de pui și portocale.
Se presară cu cimbru suplimentar.