Pui De Citrice Cu Piper Negru
Puiul de citrice cu piper negru este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 264 calorii, 37g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, jumătăți de piept de pui, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 60%. Încercați Salată de citrice cu vinetă de fasole de vanilie-piper negru, Somon infuzat cu citrice cu o crustă de ardei citrice., și Pui Cu Piper Negru Cu O Oală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați 1/2 linguriță de piper și sare peste pui.
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei în tigaie.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; saut 2 minute.
Adăugați vin; gatiti 1 minut. Puneți puiul în tigaie.
Adăugați restul de 3/4 linguriță de piper și sucuri. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 4 minute sau până când puiul este gata.