Puiul de citrice cu piper negru este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 264 calorii, 37g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, jumătăți de piept de pui, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 60%. Încercați Salată de citrice cu vinetă de fasole de vanilie-piper negru, Somon infuzat cu citrice cu o crustă de ardei citrice., și Pui Cu Piper Negru Cu O Oală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Presărați 1/2 linguriță de piper și sare peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Piper
Sare
3
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați vin; gatiti 1 minut. Puneți puiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați restul de 3/4 linguriță de piper și sucuri. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 4 minute sau până când puiul este gata.