Pui De Cereale Crocant La Cuptor

Pui De Cereale Crocant La Cuptor
Puiul de cereale crocant la cuptor necesită în jur 55 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 272 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,45 USD pe porție. Un amestec de jumătăți de piept de pui, ou, sare condimentată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 56 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Oferte crocante de pui la cuptor cu fulgi de cereale, Creveți Crocanți Cu Crustă De Cereale, și Crispy Honey Quinoa Cereale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C); ungeți un vas de copt de 9x12 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați cerealele într-o pungă mare cu fermoar din plastic și zdrobiți cerealele în firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
3
Adăugați sarea de usturoi și sarea condimentată; agitați amestecul împreună în pungă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
4
Turnați amestecul de firimituri de cereale într-un bol superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Într-un alt castron puțin adânc, bateți oul cu laptele. Înmuiați fiecare jumătate de piept de pui în amestecul de lapte, apoi în amestecul de firimituri, acoperind bine puiul cu firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați pieptul de pui acoperit în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când stratul de cereale este maro auriu, puiul nu mai este roz în centru, iar sucurile curg limpede, aproximativ 40 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista