Puiul de caju și Broccoli sănătos este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 421 calorii. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați flori de broccoli, amidon de porumb, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma orezul brun gătit, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pui De Caju Cu Broccoli, Pui de caju și Broccoli, și Broccoli, pui și nuci de caju.
Instrucțiuni
1
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați pui și ghimbir; gătiți și amestecați 4 până la 5 minute sau până când puiul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Adăugați broccoli, 1/2 cană de bulion și fulgii de ardei. Capac; gatiti la foc mediu 2 minute, amestecand o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4
Adăugați mazăre; gătiți cu 2 până la 4 minute mai mult, amestecând o dată, până când legumele sunt crocante.