Pui de busuioc cu roșii prăjite

Pui de busuioc cu roșii prăjite
Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 23 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 45 și costă 22 de cenți pe porție. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, piept de pui, sos balsamic de vinaigretă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Spaghete de dovlecei cu usturoi cu cârnați italieni de pui, roșii, busuioc și cartofi prăjiți, Roșii Caprese prăjite cu sos de busuioc, și Mămăligă cremoasă de busuioc cu roșii prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Faceți tăiat într-o parte lungă a fiecărui piept de pui, având grijă să nu tăiați în partea opusă. Umpleți fiecare buzunar cu 2 frunze de busuioc și 1 felie de brânză și roșie uscată la soare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
3
Așezați puiul pe o parte a foii de copt cu margini pulverizate cu spray de gătit; adăugați roșii pe cealaltă parte a foii de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Periați puiul uniform cu 1 lingură. pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Coaceți 30 min. sau până când puiul este gata (165F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Tăiați frunzele de busuioc rămase în felii subțiri. Topiți roșiile cu busuioc și pansamentul rămas; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
7
Serviți puiul acoperit cu amestec de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții45
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista