Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de bivol și cartofii. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.99 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 498 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pansament cu brânză, firimituri de fulgi de porumb, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Umpluți Cu Pui De Bivol, Cartofi Cu Pui De Bivol, și Cartofi Dulci De Pui De Bivol De Două Ori La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați vasul de copt de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
În castron mediu, amestecați împreună fâșii de pui și sos de aripi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oferte De Pui
Sos De Aripi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
În castron mare, se amestecă împreună cartofi, dressing, brânză și supă. Lingura în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Brânză
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
4
Așezați fâșii de pui într-un singur strat peste amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oferte De Pui
Cartofi
5
Într-un castron mic, amestecați împreună firimiturile și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se presară în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
8
Coaceți 30 de minute; descoperiți și coaceți cu 20 până la 25 de minute mai mult sau până când cartofii sunt fragezi și sucul de pui nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți.