Pui De Bivol De Două Ori-Cartofi Copți

Pui De Bivol De Două Ori-Cartofi Copți
Pui de bivol cartofii copți de două ori ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 8 porții cu 246 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praf de chili, unt, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cartofi Dulci De Pui De Bivol De Două Ori La Cuptor, Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă, și Pui de bivol și cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înfășurați fiecare cartof cu o bucată de folie de aluminiu; așezați cartofii pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Coaceți la 425 timp de 1 oră sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime; scoateți cu grijă pulpa într-un castron mare, lăsând cojile intacte. Se amestecă pulpa de cartofi, 3/4 cană de brânză, 3/4 cană de smântână și 1 lingură de sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Puneți amestecul de cartofi uniform în coji; presărați blaturile uniform cu restul de 1/4 cană de brânză. Întoarceți cartofii pe foaia de copt și coaceți la 425 timp de 5 până la 10 minute sau până când brânza Cheddar este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Gatiti puiul conform instructiunilor pachetului pentru metoda plitei. Se amestecă 1/4 cană de sos fierbinte, unt și pudră de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
6
Lingura amestec de pui uniform peste topuri de cartofi copți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Se serveste cu topping-uri dorite.
8
Sfatul Nataliei: folosirea produselor ușoare în acest fel de mâncare îl face o masă mai sănătoasă. Familia ta nu va gusta niciodată diferența.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista