Pui De Bivol
Puiul de bivol ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4 și costă 2,7 USD pe porție. O porție conține 814 calorii, 66g de proteine, și 58G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână smântână, brânză, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 67%. Încercați Buffalo Pui Dip, Buffalo Pui Dip, și Pui De Bivol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, la foc mediu-mic, încălziți sosul fierbinte. Se amestecă untul și se încălzește până se topește.
Așezați bucățile de pui într-un castron mare, turnați amestecul de sos fierbinte peste pui și aruncați. Într-un castron mic, combinați smântâna, brânza albastră, sarea, piperul și 2 1/2 linguri de apă. (Dacă preferați un pansament mai subțire, adăugați mai multă apă, 1 linguriță la un moment dat.) Împărțiți puiul și salata între farfurii individuale.
Stropiți pansamentul cu brânză albastră peste salată.