Pui De Bere La Grătar

Puiul de bere la grătar este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 952 calorii, 64G de proteine, și 74G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.67 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 51 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper măcinat, piper condimentat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui prăjit cu bere-berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc la atâtea lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, Pui De Bere La Grătar, și Pui Cu Bere La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul pentru căldură mare.
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați berea, untul, 1 lingură de usturoi praf și piper condimentat.
Se încălzește la cuptorul cu microunde timp de 2 minute sau până când untul se topește și amestecul este fierbinte. Pune deoparte.
Condimentați puiul generos cu praful de usturoi, piperul negru măcinat și sarea condimentată după gust.
Ungeți suprafața grătarului cu ulei.
Așezați puiul pe partea osului grătarului în jos. Închideți capacul și gătiți timp de aproximativ 45 de minute sau până când pielea de pui începe să blister.
Întoarceți puiul, astfel încât să fie cu os în sus. Vor fi negre și carbonizate, dar carnea de pui va fi bine. Pierce membrana osului cu o furculiță, și polonic o parte din amestecul de bere în 'Cupa' format de oase. Aruncați o linguriță de praf de usturoi pe cărbuni, închideți capacul și sigilați orificiile de aerisire.
Repetați amestecul de bere în pui și aruncați praf de usturoi pe cărbuni la fiecare 5 minute, până când amestecul a dispărut. Puiul ar trebui să fie fraged și sucurile ar trebui să curgă limpede.