Pui Curry roșu Se amestecă cu fasole verde

Reteta de pui roșu Curry se amestecă-Fry cu fasole verde ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 15 minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 2 și costă $1.68 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 240 calorii. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 620 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sos de pește, piept de pui, sos de stridii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Pui și Broccoli se amestecă, Pui Rapid Și Broccoli, și Pui și legume prăjite rapid de 15 Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un wok sau o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați pasta de curry și gătiți, amestecând constant și apăsând pasta de curry pe fundul tigaiei până când este parfumată, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați fasole verde și creșteți la mare. Gatiti, amestecand si aruncand constant pana cand fasolea abia incepe sa devina frageda, aproximativ 1 minut.
Adăugați pui, 2 lingurițe de sos de pește, zahăr și sos de stridii. Se amestecă pentru a combina.
Gatiti pana cand fasolea este frageda si puiul abia este fiert, cu aproximativ 1 minut mai mult. Gustați sosul și adăugați mai mult sos de pește, dacă doriți. Subțire cu apă până când sosul abia acoperă toată carnea și legumele, dar nu este supă.
Transferați într-un platou de servire și serviți.