Pui curry roșu de susan cu Bok Choy și orez dulce de nucă de cocos
Puiul de Curry roșu de susan cu Bok Choy și orez dulce de nucă de cocos este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 737 calorii, 33g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $3.98 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de orez de iasomie de gătit, pastă de curry, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele ușor de cocos, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți cu lapte de cocos cu lămâie (cu gem de chia de mure) ca desert. Această rețetă este plăcută de 35 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, care este mare. Pui curry roșu de susan cu Bok Choy și orez dulce de nucă de cocos, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aranjați bok choy și ardeiul roșu în partea de jos a aragazului lent. Condimentați 4 jumătăți de piept de pui peste tot cu sare și piper negru și așezați deasupra bok choy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De Pui
Sare și Piper
Ardei Roșu
Bok Choy
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
3
Într-un castron mic, amestecați împreună bulion, sake, ulei de susan, ghimbir și pastă de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry
Ulei De Susan
Ghimbir
Bulion
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Se toarnă amestecul peste pui. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 până la 8 ore sau la maxim timp de 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
5
Într-o tigaie mică pâine prăjită fulgi de nucă de cocos la foc mic până se prăjește ușor, aproximativ 5 până la 8 minute. Într-o cratiță medie, adăugați orez și lapte de cocos și puneți tigaia la foc mediu-mare, aduceți la foc mic timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos
Lapte De Cocos
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
6
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute. Se amestecă nuca de cocos prăjită. Puneți deoparte 1 1/2 căni pentru o altă rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
7
Puneți orezul pe un platou de servire. Se acoperă cu pui, bok choy, ardei gras și sos de la Slow cooker.
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.