Pui Curry Indian De Vest

Pui Curry Indian De Vest
Pui curry indian de Vest necesită în jurul valorii de 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 8 și costă $1.76 pe portie. O porție conține 506 calorii, 36g de proteine, și 32g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sos de piper, cartofi, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza pudra de curry ai putea urma acest curs principal cu Curry înghețată cu Mango și fistic ca desert. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare indiană. 375 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 67%. Rețete similare includ Crab Curry din India de Vest și prăjituri de homar, Curry De Pui Din India De Vest, și Boka Dushi (Kebab De Pui Din Vestul Indiei Olandeze).

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu-mare. Gatiti puiul, ceapa si usturoiul pana cand puiul s-a rumenit; aproximativ 5 minute. Amestecați cartofii, sarea și pudra de curry; adăugați suficientă apă pentru a acoperi puiul la jumătate. Acoperiți și fierbeți până se înmoaie, 30 până la 40 de minute. Condimentează după gust cu sos de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Pudră De CurryPudră De Curry
CartofiCartofi
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate15
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista