Puiul curry cu mazăre de primăvară este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 427 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ghimbir, scorțișoară măcinată, pudră de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pui de primăvară cu mazăre și ceapă, Fricassee De Pui De Primăvară Cu Mazăre, și Pui de primăvară cu morcovi și mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adauga ceapa, si saut 10 minute sau pana se rumeneste, amestecand frecvent.