Pui Curry

Curry de pui este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 265 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, ceapă, coapse de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma bananele, puteți urma acest fel principal cu Banane Foster Shortcake ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ curry de pui andhra-kodi kura cu sos (curry simplu de pui ), [Recenzie-produs] rapidă din Malaezia pui Curry (ft. Sos Curry Instant Din Carne A1), și boluri de pui curry indian cu sos de iaurt curry.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în oală pe mediu-înalt.
Adăugați ceapa; gatiti 7 minute.
Adăugați curry și ghimbir; gatiti 1 minut.
Adăugați următoarele 5 ingrediente (prin cilantro). Acoperiți parțial; se fierbe la foc mediu-mic timp de 30 de minute.
Bateti amidon de porumb și apă; se amestecă în oală. Gatiti la maxim 1 minut.
Se adaugă sare și piper după gust.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.