Pui Curry

Curry de pui ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 5 porții cu 356 calorii, 17g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Un amestec de cupe deli pui rotisor, apă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați curry de pui andhra-kodi kura cu sos (curry simplu de pui ), [Recenzie-produs] rapidă din Malaezia pui Curry (ft. Sos Curry Instant Din Carne A1), și boluri de pui curry indian cu sos de iaurt curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, amestecați pastele nefierte, sosul
Se amestecă, apă fierbinte, lapte, unt, pui și pudră de curry.
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional.
Reduceți căldura. Acoperiți; se fierbe aproximativ 10 minute, amestecând ocazional, până când pastele sunt fragede.
Se ia de pe foc; descoperi (sosul se va îngroșa).