Pui cu șuncă, spanac și nuci de pin
Puiul cu șuncă, spanac și nuci de pin este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 3,57 USD pe porție. O porție conține 540 calorii, 57G de proteine, și 29G de grăsime. 102 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați stafide, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui cu spanac, Fetan și nuci de pin, Pui umplut cu spanac, Feta și nuci de pin, și Pui Sotat Cu Spanac, Usturoi Și Nuci De Pin.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Împărțiți fiecare piept de pui aproape în jumătate și deschideți-l ca o carte. Puneți fiecare bucată de pui între 2 foi de folie alimentară și, folosind un sucitor, bateți pentru a aplatiza. Condimentează puiul peste tot.
Puneți spanacul într-o strecurătoare și turnați peste apă clocotită din ibric pentru a ofili frunzele. Apăsați cât mai multă apă posibil, apoi răsturnați într-un castron.
Adăugați nucile de pin, stafidele și condimentele, condimentați și amestecați bine pentru a combina. Se topește jumătate din unt și se adaugă în castron.
Așezați o felie de șuncă sau prosciutto peste fiecare piept de pui și întindeți cu un strat subțire de amestec de spanac.
Rulați și fixați cu bețișoare de cocktail sau sfoară.
Încălziți un buton mai mult de unt și ulei într-o tigaie. Prăjiți rulourile de pui până se rumenesc, apoi scoateți-le într-o formă de prăjire și prăjiți timp de 10-15 minute până când sunt fierte.
Adăugați șalotele în tigaie cu untul rămas și gătiți ușor până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Se adaugă vinul și sucul de lămâie, se aduce la fierbere, apoi se fierbe până se reduce la jumătate.
Se amestecă crme frache și se fierbe timp de 1-2 minute până se îngroașă. Tăiați arpagicul în sos și amestecați ușor.
Scoateți bețișoarele de cocktail sau sfoara, apoi feliați puiul și așezați-l pe farfurii încălzite. Puneți sosul în jur și serviți cu tians și cartofi.