Pui cu șalotă, prune uscate și Armagnac

Pui cu șalotă, prune uscate și Armagnac
Puiul cu șalotă, prune uscate și Armagnac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.64 pe portie. O porție conține 874 calorii, 60g de proteine, și 51G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin sherry, crenguțe de cimbru plus 1 1/2 lingurițe de cimbru, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune uscate, scorțișoară și ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Cu Șalotă, Prune Uscate Și Armagnac, Prune Uscate În Armagnac Cu Creme Fraiche, și Salată de Escarole cu șalotă prăjită și prune uscate.

Instrucțiuni

1
Fierbeți prunele cu 1/3 cană Armagnac într-o cratiță mică până când aproape tot lichidul este absorbit, aproximativ 3 minute. Acoperiți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArmagnacArmagnac
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Presărați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
4
Se adaugă în tigaie, cu pielea în jos; gatiti pana se rumeneste, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați pe placă.
6
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de picături.
7
Adăugați șalotă; gatiti pana se rumeneste in pete, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
8
Adăugați restul de 1/3 cană Armagnac; se fierbe 30 de secunde, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArmagnacArmagnac
9
Adăugați bulion, prune uscate și crenguțe de cimbru; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Prune UscatePrune Uscate
BulionBulion
10
Adăugați puiul într-un singur strat, cu pielea în sus și orice sucuri acumulate. Acoperiți, reduceți focul la mediu și fierbeți până când puiul este gătit, aproximativ 17 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
11
Transferați puiul în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
12
Se amestecă oțetul în sos; se fierbe până se îngroașă, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
SosSos
13
Îndepărtați crenguțele de cimbru. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
14
Se toarnă sosul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
15
Se presara cu cimbru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
16
O porție conține următoarele: calorii (kcal) 580,57; % calorii din grăsimi 45,3; grăsimi (g) 29,22; grăsimi saturate (g) 7,28; colesterol (mg) 143,25; carbohidrați (g) 32,53; fibre dietetice (g) 3,26; zaharuri totale (g) 17,52; carbohidrați neți (g) 29,27; proteine (g) 47,14
17
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista