Pui cu vin și tarhon
Pui cu vin și tarhon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 4 și costă $ 3.02 pe portie. O porție conține 800 calorii, 64G de proteine, și 58G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de măsline, piper proaspăt măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pui cu vin roșu și tarhon, Pui în tarhon și sos de vin Vol au Vents, și Pui cu sos de cremă de tarhon de vin alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic de sticlă sau oțel inoxidabil, combinați 2 linguri de vin și 1/2 linguriță de tarhon uscat. Pune deoparte.
Înveliți puiul cu uleiul de măsline și aranjați bucățile, cu pielea în sus, într-o tigaie mare.
Presărați bucățile de pui cu restul de 1 lingură de vin și condimentați cu 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper. Topiți fiecare bucată de pui cu o bucată de unt.
Gatiti puiul timp de 15 minute si apoi stropiti cu restul de 1 1/2 lingurite de tarhon. Ungeți puiul și gătiți până când sânii sunt gata, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Scoateți sânii și gătiți picioarele până când ați terminat, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Scoateți tigaia de prăjire din cuptor; întoarceți sânii în tigaie.
Încălziți broilerul. Ungeti puiul si apoi fierbeti pana cand pielea este maro auriu, aproximativ 2 minute.
Transferați puiul pe o farfurie.
Se toarnă grăsimea din tigaia de prăjire. Setați tigaia la foc moderat și adăugați amestecul rezervat de vin și tarhon și apa. Aduceți la fierbere, răzuind fundul tigaiei pentru a disloca orice bucăți maronii. Se fierbe până se reduce la aproximativ 3 linguri, aproximativ 3 minute.
Adăugați orice sucuri acumulate din pui și câte un vârf de sare și piper. Puneți sosul peste pui.
Recomandare de vin: un vin roșu rustic, rustic, din sudul Franței este o alegere perfectă pentru acest fel de mâncare tradițional francez. O Gigondas, Ctes-du-Rhne, sau Crozes-Hermitage, fiecare din Valea Rhne, ar fi o alegere bună.