Puiul cu Kale și ciuperci sălbatice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 451 calorii, 47G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de slănină, suc de lămâie, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Orez Sălbatic, Ciuperci De Castane Și Varză, Pui cu ciuperci sălbatice, și Pui cremos și ciuperci sălbatice.
Instrucțiuni
1
Blanch kale într-o oală mare cu apă sărată până la șchiopătare, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se scurge bine, apăsând pentru a extrage excesul de apă. Într-un castron mic, amestecați făina și untul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare nereactivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați slănina și sotatul la foc mare până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 4 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Se toarnă grăsimea topită într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Încălziți 1 linguriță de ulei și 1 linguriță de grăsime de slănină rezervată în tigaie. Separați ofertele de pieptul de pui. Condimentează puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați sânii în tigaie și gătiți la foc moderat până când se rumenesc și cruste pe fund, aproximativ 4 minute. Întoarceți și gătiți cealaltă parte până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute. Rumeniti ofertele de pui intr-o alta lingurita de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Transferați puiul într-un platou și acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
9
Încălziți 1 linguriță de ulei și 1 linguriță de grăsime de slănină în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați ciupercile, șalotele și 2 linguri de apă, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
11
Transferați într-un castron și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Se toarnă vinul în tigaie și se gătește la foc mare, răzuind fundul tigaiei pentru a slăbi bucățile rumenite, până se reduce la câteva linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Adăugați bulionul de pui și gătiți până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
14
Bateți pasta de făină și gătiți până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
15
Adăugați ciupercile și gătiți până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
16
Transferați într-un castron mic și amestecați orice sucuri acumulate de la pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
17
Ștergeți tigaia și readuceți-o la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
18
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei și încă 1 linguriță de grăsime de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
19
Se adaugă varza, se condimentează cu sare și piper și se sotează până abia începe să se rumenească, aproximativ 3 minute. Se amestecă slănina rezervată și sucul de lămâie. Aranjați varza pe 4 farfurii. Se acoperă cu pieptul de pui și sosul de ciuperci și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Kale
1
Cartofi coapte sau piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2
Recomandarea vinului: cheia unui meci de vin de succes aici este echilibrarea aromelor de slănină afumată, kale și ciuperci. Acestea sugerează un roșu deschis, cu o oarecare fructuozitate coaptă, pentru a juca claritatea verdețurilor și a cărnii. Un Pinot Noir de pe Coasta De Vest, cum ar fi Valea Erath Willamette din Oregon din 1993 sau Sanford Santa Barbara din California din 1993, ar fi o alegere excelentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Verzii
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Kale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch