Pui cu usturoi, busuioc și pătrunjel
Puiul cu usturoi, busuioc și pătrunjel necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 149 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.4 pe portie. 516 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii, fulgi de piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de pui cu usturoi de busuioc cu sos de busuioc de roșii, Pui Cu Usturoi Și Pătrunjel, și Pătrunjel și usturoi cotlete de pui cu broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit.
Presărați 1 linguriță de pătrunjel și 1 linguriță de busuioc uniform pe fundul vasului de copt. Aranjați jumătățile de piept de pui în vas și presărați uniform cu felii de usturoi. Într-un castron mic, amestecați restul de 2 lingurițe de pătrunjel, restul de 2 lingurițe de busuioc, sare și piper roșu; presărați peste pui. Sus cu felii de roșii.
Coaceți acoperit în cuptorul preîncălzit 25 de minute.
Scoateți capacul și continuați să coaceți 15 minute sau până când sucurile de pui se limpezesc.