Pui cu usturoi, busuioc și pătrunjel

Pui cu usturoi, busuioc și pătrunjel
Puiul cu usturoi, busuioc și pătrunjel necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 149 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.4 pe portie. 516 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii, fulgi de piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de pui cu usturoi de busuioc cu sos de busuioc de roșii, Pui Cu Usturoi Și Pătrunjel, și Pătrunjel și usturoi cotlete de pui cu broccoli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Presărați 1 linguriță de pătrunjel și 1 linguriță de busuioc uniform pe fundul vasului de copt. Aranjați jumătățile de piept de pui în vas și presărați uniform cu felii de usturoi. Într-un castron mic, amestecați restul de 2 lingurițe de pătrunjel, restul de 2 lingurițe de busuioc, sare și piper roșu; presărați peste pui. Sus cu felii de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Coaceți acoperit în cuptorul preîncălzit 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți capacul și continuați să coaceți 15 minute sau până când sucurile de pui se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista