Puiul cu unt condimentat Indian la grătar este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 65g de proteine, 79G de grăsime, și un total de 1011 calorii. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de serrano chile, iaurt, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui La Grătar Condimentat Indian, Pui La Grătar Condimentat Indian, și Iaurt Marinat Indian Condimentat Pui La Gratar.
Instrucțiuni
1
Pur și simplu ceapă, usturoi, ghimbir, sare, chile și oțet la o pastă netedă într-un procesor de alimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Usturoi
Ghimbir
Ardei Iute
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Transferați într-un castron mare și larg și amestecați iaurt, coriandru, ulei, turmeric și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru
Turmeric
Piper Cayenne Măcinat
Iaurt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați bucăți de pui și întoarceți-le pentru a acoperi gros. Se acoperă cu folie de plastic și se marinează, răcit, cel puțin 16 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de grătar.
1
Aduceți untul la fiert într-o cratiță grea de 1 litru la foc moderat. Când spuma acoperă complet untul, reduceți căldura la foarte scăzut. Gatiti untul pana cand o crusta foarte subtire incepe sa se formeze pe suprafata si solidele albe lăptoase cad pe fundul tigaiei, aproximativ 8 minute. Continuați să gătiți untul, urmărind constant, până când solidele din partea de jos a tigaiei devin maro deschis și untul are un parfum de nuci, 8 până la 16 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați untul să stea 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se toarnă printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie umezit sau un strat triplu de pânză de brânză într-un castron, aruncând solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Prosoape De Hârtie
Sita
Bol
4
Pregătiți grătarul pentru gătit la foc indirect cu cărbune mediu-fierbinte (căldură moderată pentru gaz); vezi procedura de grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Pentru a găti puiul folosind un grătar cu cărbune:grătar ușor cu ulei. Puneți puiul (încă puternic acoperit cu marinată) pe raft peste zona grătarului, fără cărbuni dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Stropiți puiul cu aproximativ 1 lingură de ghee. Gatiti puiul la foc mediu-mare, intoarcandu-l si stropind cu ghee la fiecare 5 minute, pana cand este fiert, 20 pana la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ghee
7
Pentru a găti puiul folosind un grătar pe gaz:grătar ușor cu ulei. Puneți puiul peste arzătorul de închidere. Gatiti puiul, intoarcandu-l si stropind cu ghee la fiecare 5 minute, pana cand este fiert, aproximativ 20 pana la 25 de minute. (Acoperiți grătarul între ture.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ghee
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Serviți puiul stropit cu orice ghee rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ghee
1
* Pentru a obține 1/3 cană de iaurt gros, scurgeți 2/3 cană de iaurt simplu obișnuit într-o sită cu ochiuri fine, răcită, cel puțin 8 ore.· Dacă nu puteți face grătar în aer liber, puiul poate fi fript pe raftul unei tigaie broiler la 3 inci de căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Sita
2
Stropiți o parte din ghee pe pui și fierbeți, întorcându-vă și stropind cu ghee la fiecare 5 minute, până când puiul este gătit, aproximativ 25 de minute.* Puiul poate fi marinat până la 3 zile.* Ghee, acoperit și răcit, păstrează până la 1 lună. Se topește înainte de utilizare.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Jules Taylor Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.