Pui Cu Unt Condimentat Indian La Grătar

Pui Cu Unt Condimentat Indian La Grătar
Puiul cu unt condimentat Indian la grătar este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 65g de proteine, 79G de grăsime, și un total de 1011 calorii. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de serrano chile, iaurt, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui La Grătar Condimentat Indian, Pui La Grătar Condimentat Indian, și Iaurt Marinat Indian Condimentat Pui La Gratar.

Instrucțiuni

1
Pur și simplu ceapă, usturoi, ghimbir, sare, chile și oțet la o pastă netedă într-un procesor de alimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Transferați într-un castron mare și larg și amestecați iaurt, coriandru, ulei, turmeric și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
TurmericTurmeric
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
IaurtIaurt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați bucăți de pui și întoarceți-le pentru a acoperi gros. Se acoperă cu folie de plastic și se marinează, răcit, cel puțin 16 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de grătar.
1
Aduceți untul la fiert într-o cratiță grea de 1 litru la foc moderat. Când spuma acoperă complet untul, reduceți căldura la foarte scăzut. Gatiti untul pana cand o crusta foarte subtire incepe sa se formeze pe suprafata si solidele albe lăptoase cad pe fundul tigaiei, aproximativ 8 minute. Continuați să gătiți untul, urmărind constant, până când solidele din partea de jos a tigaiei devin maro deschis și untul are un parfum de nuci, 8 până la 16 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați untul să stea 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se toarnă printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie umezit sau un strat triplu de pânză de brânză într-un castron, aruncând solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
SitaSita
BolBol
4
Pregătiți grătarul pentru gătit la foc indirect cu cărbune mediu-fierbinte (căldură moderată pentru gaz); vezi procedura de grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Pentru a găti puiul folosind un grătar cu cărbune:grătar ușor cu ulei. Puneți puiul (încă puternic acoperit cu marinată) pe raft peste zona grătarului, fără cărbuni dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Stropiți puiul cu aproximativ 1 lingură de ghee. Gatiti puiul la foc mediu-mare, intoarcandu-l si stropind cu ghee la fiecare 5 minute, pana cand este fiert, 20 pana la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
GheeGhee
7
Pentru a găti puiul folosind un grătar pe gaz:grătar ușor cu ulei. Puneți puiul peste arzătorul de închidere. Gatiti puiul, intoarcandu-l si stropind cu ghee la fiecare 5 minute, pana cand este fiert, aproximativ 20 pana la 25 de minute. (Acoperiți grătarul între ture.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
GheeGhee
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Serviți puiul stropit cu orice ghee rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
GheeGhee
1
* Pentru a obține 1/3 cană de iaurt gros, scurgeți 2/3 cană de iaurt simplu obișnuit într-o sită cu ochiuri fine, răcită, cel puțin 8 ore.· Dacă nu puteți face grătar în aer liber, puiul poate fi fript pe raftul unei tigaie broiler la 3 inci de căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
SitaSita
2
Stropiți o parte din ghee pe pui și fierbeți, întorcându-vă și stropind cu ghee la fiecare 5 minute, până când puiul este gătit, aproximativ 25 de minute.* Puiul poate fi marinat până la 3 zile.* Ghee, acoperit și răcit, păstrează până la 1 lună. Se topește înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
GheeGhee

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Jules Taylor Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate8
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista