Pui cu tocană de legume și mămăligă

Pui cu tocană de legume și mămăligă
Pui cu Ragout de legume și Polentan este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 756 calorii, 49G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $ 3.31 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 6 minute. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, condimente, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tocană De Legume Prăjită Cu Mămăligă, Ragout de legume de toamnă cu Polenta moale, și Legume De Primăvară-Ragout De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați amestecul de legume congelate în fundul unui aragaz lent de 5 litri. Condimentează ambele părți ale pieptului de pui cu sare, piper și condimente italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Legume MixteLegume Mixte
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Puneți puiul deasupra legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Într-un castron mare, amestecați împreună sosul de Paste, Pasta de roșii, usturoiul și sherry-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Sos De PasteSos De Paste
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se toarnă 2/3 din sos peste pui și legume. Se acoperă puiul cu felii de mămăligă și se acoperă cu sosul rămas. Acoperiți și gătiți la setarea scăzută timp de 4 până la 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
5
Se servește fierbinte cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 6 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista