Pui cu tocană de legume și mămăligă
Pui cu Ragout de legume și Polentan este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 756 calorii, 49G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $ 3.31 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 6 minute. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, condimente, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tocană De Legume Prăjită Cu Mămăligă, Ragout de legume de toamnă cu Polenta moale, și Legume De Primăvară-Ragout De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați amestecul de legume congelate în fundul unui aragaz lent de 5 litri. Condimentează ambele părți ale pieptului de pui cu sare, piper și condimente italiene.
Puneți puiul deasupra legumelor.
Într-un castron mare, amestecați împreună sosul de Paste, Pasta de roșii, usturoiul și sherry-ul.
Se toarnă 2/3 din sos peste pui și legume. Se acoperă puiul cu felii de mămăligă și se acoperă cu sosul rămas. Acoperiți și gătiți la setarea scăzută timp de 4 până la 5 ore.
Se servește fierbinte cu parmezan.