Pui cu supă de orz
Puiul cu supă de orz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 445 calorii. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați orz perlat, morcovi, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Această rețetă de la Allrecipes are 33 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Supă De Orz De Pui, Supă De Orz De Pui, și Supă de pui și orz.
Instrucțiuni
Combinați apa, coapsele de pui și frunzele de dafin într-o oală mare; aduceți la fierbere, reduceți focul la minim, așezați un capac pe oală și gătiți la foc mic până când puiul este fraged, aproximativ 30 de minute.
Scoateți puiul pe o tăietură pentru a se răci.
Îndepărtați și aruncați oasele, pielea și grăsimea din pui.
Tăiați carnea rămasă în bucăți de mușcătură.
Se răcește bulionul până când grăsimea se îngheață la suprafață. Degresați și aruncați grăsimea.
Puneți supa la foc; adăugați morcovi, țelină, ceapă, orz perlat, frunze de dafin, bulion de pui, condimente de pasăre, salvie, sare și piper negru. Aduceți supa la fierbere, reduceți focul la minim, puneți capacul pe oală și fierbeți până când orzul este fiert și legumele sunt fragede, 60 până la 90 de minute. Amestecați sucul de lămâie în supă chiar înainte de servire.