Pui cu spanac și slănină
Spanacul și puiul de slănină necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 791 calorii, 39G de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți spanac, făină, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Spaghete de pui, slănină și spanac, Salată de spanac-slănină cu pui, și Pizza albă cu slănină de pui și spanac.
Instrucțiuni
În tigaie mare, prăjiți slănina până când este gătită după bunul plac;
Scoateți fâșiile de slănină din tigaie (lăsați grăsimea de slănină în tigaie pentru prăjirea pieptului de pui) și așezați-le pe prosoape de hârtie pentru a se usca.
Dragă / înveliți sânii de pui în făină, apoi rumeniți în aceeași tigaie, în grăsimea de slănină, până când sunt oarecum crocante pe fiecare parte.
Scoateți puiul din tigaie și așezați-l pe prosoape de hârtie.
Se toarnă grăsimea de slănină rămasă și se toarnă în ceașcă (sau mai mult, dacă doriți) de vin.
Adăugați cantitatea de spanac pe care doriți să o aveți, acoperiți tigaia și fierbeți la foc mediu mic până când spanacul este ofilit.
Adăugați smântâna și pieptul de pui în tigaie și amestecați cu spanacul. Zdrobiți feliile de slănină în bucăți și adăugați la amestecul de pui/spanac. Acoperiți tigaia și fierbeți timp de aproximativ 5 minute.