Pui cu sos provensal
Puiul cu sos provensal este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,9 USD pe porție. O porție conține 254 calorii, 37g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele necesită piper, unt, bulion de pui mai puțin de sodiu și sare. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui cu sos provensal, Sos Provensal Pistou, și Somon la cuptor în sos provensal.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Presărați puiul uniform cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați pui; gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Adăugați usturoiul în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Adăugați bulion și herbes de Provence; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti pana cand amestecul de bulion este redus la 1/2 cana (aproximativ 3 minute).
Se ia de pe foc; se adaugă untul și sucul de lămâie, amestecând până se topește untul.
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.