Puiul cu sos provensal este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,9 USD pe porție. O porție conține 254 calorii, 37g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele necesită piper, unt, bulion de pui mai puțin de sodiu și sare. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui cu sos provensal, Sos Provensal Pistou, și Somon la cuptor în sos provensal.
Instrucțiuni
1
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
știft De Rulare
2
Presărați puiul uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați pui; gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
5
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați usturoiul în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați bulion și herbes de Provence; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti pana cand amestecul de bulion este redus la 1/2 cana (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se ia de pe foc; se adaugă untul și sucul de lămâie, amestecând până se topește untul.