Pui cu sos Pesto de roșii Cherry

Pui cu sos Pesto de roșii Cherry
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Puiul cu sos Pesto de roșii Cherry ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 312 calorii. Pentru $3.64 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de oțet balsamic, căței de usturoi, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Pui cu sos de roșii Cherry, Pui cu o tigaie cu sos cremos de Pesto de roșii uscat la soare, și Pui de tigaie cu sos de tigaie de roșii Cherry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați ierburile cu usturoiul, nucile de pin, caperele, oțetul și 12 jumătăți de roșii cherry; pulsează până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați 3 linguri de ulei de măsline și pulsați doar până la piure. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
3
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei de măsline rămas în fiecare dintre cele 2 skillete mari. Condimentează puiul cu sare și piper și gătește la foc mare, întorcându-se o dată, până devine auriu pe ambele părți, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Se transferă într-un platou, se acoperă ușor cu folie și se menține cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Întoarceți 1 din skillets la foc, adăugați roșiile rămase și gătiți la foc mare doar până se încălzește, aproximativ 1 minut; condimentează cu sare și piper. Puneți roșiile peste pui și serviți pesto-ul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Revista