Pui cu sos Pepperoni-Marinara
Puiul cu sos Pepperoni-Marinara ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 50g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 374 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,99 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți oregano, usturoi, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pepperoni și Calzone Veggie cu sos Marinara, Pui Pepperoni-Marinara, și Crock Pot Sos De Pui Marinara.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la mare.
Încălziți o cratiță la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați usturoiul și pepperoni; gatiti 2 minute sau pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca, amestecand frecvent.
Adăugați oregano; gatiti 30 de secunde.
Adăugați sosul marinara; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă busuiocul.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Presărați puiul cu piper.
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste usor, intorcand dupa 3 minute. Puneți sosul peste pui; se presară uniform cu brânză. Se fierbe 2 minute sau până se topește brânza.