Pui cu sos de var
Puiul cu sos de var ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 256 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână piper, zahăr brun, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Pui cu sos de var, Pui cu sos de arahide de nucă de cocos-var, și Piept de pui în sos de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic grea; Lira la 1/4-inch grosime folosind un ciocan de carne sau o tigaie grea mică.
Presărați puiul cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați bulion de pui, zahăr, 2 linguri suc și muștar în tigaie; gătiți la foc mediu, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Combinați apa și amidonul de porumb într-un castron mic.
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; amestecați bine cu un bici. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; gatiti 1 minut sau pana cand sosul se ingroasa usor.
Bateți restul de 1 lingură de suc de lămâie și unt, amestecând până se topește untul. Întoarceți puiul în tigaie; se fierbe 2 minute sau până când puiul este bine încălzit.