Pui cu sos de var

Pui cu sos de var
Puiul cu sos de var ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 256 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână piper, zahăr brun, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Pui cu sos de var, Pui cu sos de arahide de nucă de cocos-var, și Piept de pui în sos de ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic grea; Lira la 1/4-inch grosime folosind un ciocan de carne sau o tigaie grea mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
TigaieTigaie
2
Presărați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați pui; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați bulion de pui, zahăr, 2 linguri suc și muștar în tigaie; gătiți la foc mediu, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
MuștarMuștar
SucSuc
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Combinați apa și amidonul de porumb într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; amestecați bine cu un bici. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; gatiti 1 minut sau pana cand sosul se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
9
Bateți restul de 1 lingură de suc de lămâie și unt, amestecând până se topește untul. Întoarceți puiul în tigaie; se fierbe 2 minute sau până când puiul este bine încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Pui întregPui întreg
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista