Pui cu sos de smochine
Puiul cu sos de smochine este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 149 calorii. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, dezosat, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crostini De Smochine Coapte, Newtoni De Smochine De Casă, și Paleo Almond Fig Quickbread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați smochinele în sferturi și puneți-le într-un castron mic; acoperiți cu apă fierbinte și înmuiați până la moale, aproximativ 15 minute. Ridicați smochinele din lichid și puneți-le într-un blender sau robot de bucătărie.
Adăugați 1/3 cană din lichidul de înmuiere (aruncați restul) și bulionul, coriandrul și muștarul uscat; se învârte până se omogenizează.
Clătiți puiul și uscați-l. Setați o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare. Când este fierbinte, adăugați 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline și înclinați tigaia pentru a acoperi fundul.
Adăugați puiul într-un singur strat și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc pe ambele părți, 4 până la 6 minute în total.
Transferați pe o farfurie.
Reduceți căldura la mediu-mare.
Adăugați 1 1/2 lingurițe rămase ulei și ceapă; amestecați des până când ceapa este șchiopătată și începe să se rumenească, 2 până la 3 minute.
Adăugați făina și amestecați pentru a acoperi ceapa.
Se adaugă amestecul de smochine și se amestecă până la fierbere.
Întoarceți puiul la tigaie. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când puiul nu mai este roz în centrul celei mai groase părți (tăiat la test), 5 până la 7 minute.
Cu clești, transferați puiul în farfurii. Se amestecă sherry în sos. Dacă doriți pentru un sos mai fin, turnați printr-o strecurătoare fină într-un bol. Sosul de lingură în mod egal peste pui, apoi stropiți fiecare porție cu 1 lingură de oțet.
Se presară cu arpagic și se adaugă sare și piper după gust.