Pui cu sos de lamaie-Caper

Pui cu sos de lamaie-Caper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu sos de lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 699 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 3,38 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, jumătăți de piept de pui, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui cu sos de lămâie, Pui cu sos de lamaie-Caper, și Pui cu sos de lamaie-Caper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună sarea și făina într-un vas mic sau pungă de plastic, apoi se acoperă puiul și se scutură excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Se agită excesul de făină din pui, apoi se rumenesc în ulei fierbinte până când ambele părți sunt maro-aurii, iar interiorul a devenit alb și ferm, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți puiul și lăsați-l deoparte într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Se toarnă vin alb în tigaie și se lasă să fiarbă în timp ce dizolvați bucățile fierte din fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se adaugă sucul de lămâie și se lasă să fiarbă, se fierbe câteva minute până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
6
Presărați untul cubat în sosul clocotit. Rotiți și agitați puternic tigaia pentru a dizolva untul, îngroșând astfel sosul. Untul nu trebuie să se odihnească niciodată, altfel sosul se va separa și va deveni gras. După ce untul s-a încorporat complet, scoateți-l de pe foc și amestecați caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Pentru a servi, turnați sosul de lămâie peste pui și serviți cu o pană de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista