Pui cu sos de cremă Chipotle
Această rețetă fără gluten servește 55 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 45 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, pătrunjel, ardei chipotle în sos adobo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pui Chipotle la grătar cu sos de cremă Chipotle-SRC, Frigarui de pui Chipotle cu sos de crema de Avocado, și Salată de salată Taco de pui cu sos de smântână Chipotle.
Instrucțiuni
Topiți untul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 5 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 5 min. sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Reduceți căldura la mediu; acoperi. Gatiti inca 20 de minute. sau până când puiul este gătit (180F).
Scoateți puiul pe platou; acoperiți pentru a se încălzi.
Se amestecă smântâna, ardeii chipotle și măslinele în tigaie. Gatiti, neacoperit, 10 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Se toarnă sosul peste pui; se presară pătrunjel.