Pui cu sos de ardei roșu prăjit
Puiul cu sos de ardei roșu prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 4 și costă $2.13 pe portie. O porție conține 264 calorii, 39G de proteine, și 10g de grăsime. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, parmezan, condimente și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați roșii prăjite și ardei roșu, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați puiul cu condimente italiene, sare și piper negru.
Adăugați puiul în tigaie și gătiți 3 minute pe fiecare parte.
În timp ce puiul gătește, puneți bulion, oțet și ardei grași într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Adăugați amestecul de ardei gras în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 3 minute. Descoperiți și fierbeți 3 minute sau până când puiul este gata.
Presărați porții uniform cu brânză.
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.