Puiul cu sos de ardei roșu prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 4 și costă $2.13 pe portie. O porție conține 264 calorii, 39G de proteine, și 10g de grăsime. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, parmezan, condimente și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați roșii prăjite și ardei roșu, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Presărați puiul cu condimente italiene, sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Piper Negru
Pui întreg
Sare
3
Adăugați puiul în tigaie și gătiți 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
În timp ce puiul gătește, puneți bulion, oțet și ardei grași într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Pui întreg
Oțet
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
5
Adăugați amestecul de ardei gras în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 3 minute. Descoperiți și fierbeți 3 minute sau până când puiul este gata.