Pui cu sos de ardei gros
Puiul cu sos de ardei gros ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $5.2 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 536 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, smântână, tei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Ardei umplut cu miel și Orzo cu sos de roșii gros, Ardei umplut cu miel și Orzo cu sos de roșii gros, și Linguine de pui cu sos de roșii gros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ardeiul dezghețat și ardeii iute chipotle într-un blender sau robot de bucătărie și pulsați de 10 ori sau până când sunt tocate grosier.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Așezați jumătățile de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste. Întoarceți puiul; adăugați amestecul de piper. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când puiul este gata.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Adăugați suc de lămâie, ulei și sare; gatiti 5 minute, amestecand continuu.
Lingură 1/4 cană sos de piper pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu o jumătate de piept de pui.
Presărați fiecare cu 1 lingură de coriandru și acoperiți cu 1 lingură de smântână cu conținut redus de grăsimi.
Se servește cu sferturi de var.