Nevoie de un fel principal fără lactate? Puiul cu sos de merișor ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 273 calorii. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți port tawny, salvie frecat, pesmet condimentat italian și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza portul ai putea urma acest curs principal cu Cizmar Port ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui cu sos de afine-Port, Sos De Port De Afine, și Port-Sos De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare. Dragați puiul în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați în tigaie și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Combinați bulionul și ingredientele rămase, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Adăugați în tigaie; reduceți focul la mediu. Acoperiți și gătiți 10 minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți puiul din tigaie. Aduceți amestecul de bulion la fierbere și gătiți până se reduce la 1/2 cană (aproximativ 1 minut). Sos de lingură peste pui.