Pui cu sos de afine-Port
Nevoie de un fel principal fără lactate? Puiul cu sos de merișor ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 273 calorii. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți port tawny, salvie frecat, pesmet condimentat italian și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza portul ai putea urma acest curs principal cu Cizmar Port ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui cu sos de afine-Port, Sos De Port De Afine, și Port-Sos De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare. Dragați puiul în pesmet.
Adăugați în tigaie și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Combinați bulionul și ingredientele rămase, amestecând cu un bici.
Adăugați în tigaie; reduceți focul la mediu. Acoperiți și gătiți 10 minute sau până când puiul este gata.
Scoateți puiul din tigaie. Aduceți amestecul de bulion la fierbere și gătiți până se reduce la 1/2 cană (aproximativ 1 minut). Sos de lingură peste pui.