Pui cu sos cremos de salvie de ciuperci
Puiul cu sos cremos de salvie de ciuperci ar putea fi doar fără gluten rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 473 calorii, 33g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Simply Recipes are 1606 de fani. Dacă aveți la îndemână sare și piper, pătrunjel, ciuperci nasture și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Rețete similare includ Ravioli De Pui Și Ciuperci Sălbatice Cu Sos De Salvie De Cireșe, Paste De Pui Și Nucă Cu Sos Cremos De Salvie, și Blini de pui și ciuperci cu sos cremos de ciuperci.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa si ciupercile: Topiti untul intr-o tigaie mare saut la foc mediu.
Adăugați șalotele și saut-ul pentru un minut.
Se adauga ciupercile si patrunjelul si saut-ul pentru inca 7-10 minute, sau pana cand ciupercile s-au rumenit. Dacă utilizați unt nesărat, presărați un vârf de sare.
Adăugați vermutul și deglazați tigaia, răzuind orice bucăți care s-ar putea lipi de fundul tigaiei.
Se amestecă crema. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 3 până la 5 minute sau până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri de lemn.
Cotletele de pui: în timp ce sosul se fierbe, încălziți uleiul de măsline într-o altă tigaie mare saut la foc mediu.
Presărați sare și piper pe ambele părți ale cotletelor de piept de pui.
Adăugați cotletele în tigaie și gătiți timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte, până se rumenesc și se fierb.
sosul și serviți: amestecați salvia în sos și condimentați după gust cu sare și piper.
Se toarnă sosul peste pui.
Serviți singur sau cu o legumă (pentru versiunea cu conținut scăzut de carbohidrați) sau cu orez, piure de cartofi sau paste (folosiți paste fără gluten pentru versiunea fără gluten).
Se ornează cu pătrunjel proaspăt tocat.