Pui Cu Smântână
Puiul cu smântână ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 513 calorii, 28G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru 1,65 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1787 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, smântână, boia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 64%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Un Alt Pui De Smântână, Un Alt Pui De Smântână, și Quiche De Pui Cu Smântână.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de lei. Într-un castron puțin adânc, combinați primele șapte ingrediente.
Așezați firimiturile de pâine într-un castron separat de mică adâncime. Se acoperă puiul cu amestec de smântână, apoi se acoperă cu pesmet.
Aranjați puiul pe un raft într-o folie căptușită 15x10x1-in. tigaie de copt.
Coaceți, neacoperit, 30 de minute.
Stropiți cu unt; coaceți 15-20 de minute sau până când sucurile curg limpede.