Pui cu slănină, roșii și cimbru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu slănină, roșii și cimbru. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 274 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.82 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Flan de roșii Cherry, cimbru și slănină, Pui Cu Os Cu Slănină Și Cimbru, și Pui prăjit cu slănină și sos de cimbru.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Pentru a găti slănină, așezați felii pe o tigaie și coaceți într-un cuptor preîncălzit la 400 de grade F timp de aproximativ 10 minute până la jumătate gătit.
Lucrând pe o tigaie, acoperiți pieptul de pui cu ulei de măsline și usturoi tocat.
Se presară ușor cu sare și piper. Apoi, înfășurați 2 bucăți de fâșii de slănină gătite în mod egal în jurul fiecărei bucăți de pui, formând un model "x" în centru.
Presărați ceapa tăiată cubulețe și așezați o felie groasă de Roșie romă și câteva crenguțe de cimbru proaspăt în centrul fiecărui sân, înfipte în spatele slăninei.
Aranjați puiul puțin separat unul de celălalt pe tava de foi și coaceți până când puiul este complet gătit și atinge o temperatură internă de 165 grade F, aproximativ 30 de minute.