Pui cu salată de dovlecei
Puiul cu salată de dovlecei este un fără gluten, primar și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 515 calorii, 32g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de șalotă, muștar dijon, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Dovlecei Și Pui, Salată De Dovlecei, Pui Și Afine, și Salată de pui, dovlecei și Quinoa la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați sucul de lămâie cu usturoiul, șalota, mărarul și muștarul și piureul până se omogenizează. Cu mașina pornită, turnați încet 6 linguri de ulei de măsline. Se amestecă menta și se condimentează vinaigreta cu sare și piper.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Într-un castron puțin adânc, acoperiți puiul cu 1/2 cană de vinetă.
Între timp, într-un castron mare, aruncați dovleceii galbeni și dovleceii cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți dovleceii și dovleceii, întorcându-se o dată, până se înmoaie și ușor carbonizați, aproximativ 3 minute în total.
Transferați legumele într-un platou și păstrați-le la cald.
Condimentați pieptul de pui cu sare și piper și grătiți la foc moderat, rotind o dată, până când sunt fierte, aproximativ 10 minute.
Transferați puiul în platou și presărați brânza feta.
Stropiți cu vinaigreta rămasă și serviți.