Pui cu salată caldă de cartofi
Puiul cu salată caldă de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 2.64 pe portie. O porție conține 379 calorii, 37g de proteine, și 18g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, suc de lămâie, fasole și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată caldă de pui și cartofi, Schnitzel De Pui Cu Salată Caldă De Cartofi, și Salată Caldă De Cârnați De Pui Și Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță medie și acoperiți cu apă rece; condimentează cu sare. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu și fierbeți până aproape fraged, aproximativ 12 minute.
Adăugați fasolea verde și continuați să gătiți până când fasolea și cartofii sunt fragede, încă aproximativ 3 minute.
Scurgeți și transferați într-un castron mare. Amestecați ușor ardeii roșii prăjiți, oțetul, ceapa, 2 linguri de ulei de măsline și sare și piper după gust; deoparte.
Condimentează puiul cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline, apoi puiul și gătiți până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Se scoate de pe foc și se strecoară cu zeama de lămâie.
Adăugați rucola în salata de cartofi și aruncați; se acoperă cu brânza de capră și se servește cu puiul.
Fotografie realizată de Justin Walker