Puiul cu roșii de struguri și busuioc prăjit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 4 și costă $ 4.19 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 539 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de apă, frunze de dafin, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este destul de bun. Încercați Paste cu roșii de struguri și busuioc, Risotto cu Mozzarella proaspătă, roșii de struguri și busuioc, și Risotto cu Mozzarella proaspătă, roșii de struguri și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti busuiocul in ulei pana cand incepe sa devina crocant si are un miros puternic de busuioc; acest lucru va dura câteva minute. Scoateți busuiocul din ulei cu o lingură pliată și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Tigaie
2
Scoateți jumătate din uleiul rămas din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Presărați puiul cu sare și piper după gust și rumeniți în ulei; Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Se amestecă bulionul de pui, vinul și oțetul balsamic. Condimentează cu frunze de dafin și cimbru. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când puiul este gata și sosul este redus; acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Sare și Piper
Supă De Pui
Frunze De Dafin
Pui întreg
Sos
Cimbru
Vin
Ulei De Gătit
4
Într-o cratiță mică, combinați apa și orezul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Așezați roșiile înjumătățite în tigaie cu puiul, acoperiți și fierbeți până când roșiile sunt calde. Puneți bucăți de pui, roșii și sos peste orez și garnisiți cu busuioc prăjit.