Pui cu roșii, caise și naut

Pui cu roșii, caise și naut
Această rețetă face 4 porții cu 207 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, chimen măcinat, naut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Cuscus cu pui, năut și caise, Tagine de miel cu năut și caise, și Tagine marocane cu năut și caise uscate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți pieptul de pui, uscați-l și presărați peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare, apoi adăugați chimen, coriandru și cayenne; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc pe partea inferioară, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte.
5
Se amestecă roșiile, caisele, zahărul și usturoiul. Aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic și readuceți puiul în tigaie. Gatiti, acoperit, pana cand puiul este fiert, aproximativ 10 minute. Se amestecă năutul și pătrunjelul și se gătește până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista