Pui cu roșii, caise și naut
Această rețetă face 4 porții cu 207 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, chimen măcinat, naut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Cuscus cu pui, năut și caise, Tagine de miel cu năut și caise, și Tagine marocane cu năut și caise uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți pieptul de pui, uscați-l și presărați peste tot cu sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare, apoi adăugați chimen, coriandru și cayenne; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc pe partea inferioară, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte, încă aproximativ 3 minute.
Se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte.
Se amestecă roșiile, caisele, zahărul și usturoiul. Aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic și readuceți puiul în tigaie. Gatiti, acoperit, pana cand puiul este fiert, aproximativ 10 minute. Se amestecă năutul și pătrunjelul și se gătește până se încălzește.